Τροφοδοσία Εστίασης – Εστιατόρια

Κάθε ιδιοκτήτης εστιατορίου, ψησταριάς, ταβέρνας, οινομαγειρείου, κτλ. που θέλει να σέβεται τον εαυτό του και τους πελάτες του πρέπει να φροντίζει να έχει στο μαγαζί του την καλύτερη δυνατή ποιότητα κρέατος. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο καθώς η αγορά έχει κατακλειστεί από κάθε είδους κρέατα που υποτίθεται ότι είναι ποιοτικά. Εδώ είναι που ερχόμαστε εμείς. Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε νωπά κρέατα αρίστης ποιότητας προερχόμενα πάντα από πιστοποιημένους Έλληνες παραγωγούς. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την τροφοδοσία νωπών κρεάτων του καταστήματός σας εξ’ολοκλήρου πάντα με κρέατα εξαιρετικής ποιότητας και φυσικά σε πολύ καλές τιμές. Επίσης, αναλαμβάνουμε και την μεταφορά των κρεάτων της επιλογής σας στον χώρο σας. Η επιχείρησή μας διαθέτει φορτηγάκια-ψυγεία φτιαγμένα ειδικά για αυτό τον σκοπό. Εμπιστευτείτε μας για την τροφοδοσία εστίασης της επιχείρησής σας. Εμείς θα σας δώσουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε φανατικούς πελάτες οι οποίοι θα έρχονται για να φάνε στο μαγαζί σας ξανά και ξανά.

Τροφοδοσία Εστίασης – Ξενοδοχεία

Οι πελάτες των ξενοδοχείων είναι συνήθως οι πιο απαιτητικοί στα θέματα διατροφής. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ξενοδόχος πρέπει να έχει πάντα το ξενοδοχείο του εφοδιασμένο με τρόφιμα εξαιρετικής ποιότητας. Αυτό φυσικά συμβαίνει αν θέλει ο ξενοδόχος να έχει μεγάλη και σταθερή ροή πελατών. Όπως και στην περίπτωση των υπόλοιπων χώρων εστίασης, η βάση ενός καλού πιάτου είναι το ποιοτικό κρέας. Άρα, αν ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου θέλει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των πελατών του πρέπει να προμηθεύεται την καλύτερη ποιότητα κρέατος. Εδώ είναι που μπαίνει το κρεοπωλείο μας στο παιχνίδι. Έχουμε την δυνατότητα να προμηθεύσουμε κάθε ξενοδοχείο με την απαραίτητη ποσότητα κρεάτων εξαιρετικής ποιότητας για να καλυφθούν οι διατροφικές ανάγκες των πελατών του. Φυσικά αναλαμβάνουμε την μεταφορά των νωπών κρεάτων προς τον χώρο του ξενοδοχείου με τα ειδικά οχήματα που διαθέτουμε για αυτό τον σκοπό.

Τροφοδοσία Εστίασης – Σκάφη Αναψυχής

Τα σκάφη αναψυχής είναι φτιαγμένα για να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης στους ιδιοκτήτητες ή τους χρήστες τους. Είτε είναι δεμένα στο λιμάνι είτε βρίσκονται μεσοπέλαγα, το σίγουρο είναι ότι όλοι οι επιβαίνοντες βρίσκονται εκεί για να περάσουν καλά και να ευχαριστηθούν τις διακοπές τους. Αν και η καλοπέραση σε ένα σκάφος αναψυχής συμπεριλαμβάνει πολλά στοιχεία όπως μουσική, κολύμπι, κατανάλωση αλκοόλ, κ.α., ένας αρκετά σημαντικός παράγοντας αυτής είναι το καλό φαγητό. Ο σοφός λαός λέει πως «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει» και σίγουρα έχει δίκιο. Στην περίπτωση των σκαφών αναψυχής και γενικά των διακοπών χωρίς καλό φαγητό δεν γίνεται κάποιος να περάσει καλά. Είναι ευρέως γνωστό ότι η σωστή διασκέδαση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με γεμάτη κοιλιά.

Όπως είναι λογικό, καλό φαγητό διακοπών σημαίνει νόστιμο και ποιοτικό κρέας. Φυσικά, η τροφοδοσία κρεάτων σκαφών αναψυχής δεν είναι μια απλή υπόθεση. Τα κρέατα πιθανότατα θα πρέπει να διατηρηθούν πάνω στο σκάφος για αρκετές μέρες πριν μαγειρευτούν. Αυτό σημαίνει ότι ο εφοδιασμός του σκάφους πρέπει να γίνει με φρέσκα κρέατα αρίστης ποιότητας για να μην δημιουργηθούν προβλήματα κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Πολλές φορές οι ιδιοκτήτες σκαφών θυσιάζουν την ποιότητα του κρέατος προς χάριν της τιμής. Αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να κάνετε αν συνεργαστείτε με εμας.

Το κρεοπωλείο μας έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει φρεσκότατα νωπά κρέατα εξαιρετικής ποιότητας στις καλύτερες δυνατές τιμές. Εμπιστευτείτε μας για την τροφοδοσία κρεάτων του σκάφους αναψυχής σας. Εμείς θα φροντίσουμε να απολάυσετε τις διακοπές σας, τρώγοντας τα πιο νόστιμα κρέατα που έχετε φάει ποτέ. Επίσης, αν συνεργαστείτε με εμάς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλοίωση των κρεάτων κατά την μεταφορά τους από το κατάστημα στο σκάφος σας. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την μεταφορά αυτών στο σκάφος σας με τα ειδικά οχήματα-ψυγεία που διαθέτουμε τα οποία διατηρούν το κρέας σε συνθήκες ψύχους καθόλη την διάρκεια της διαδρομής και έτσι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αλλοίωσης.

 

Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε κρέατα όλων των ειδών, Ελληνικής παραγωγής και πάντα άριστης ποιότητας. Επίσης αναλαμβάνουμε και τη διανομή νωπών κρεάτων σε όλη την Αττική.

© 2018. All Rights Reserved.