Υλικά

  • 1Kg ψαρονέφρι
  • 1 κρεμά γάλακτος
  • 200 gr μπέικον
  • Μανιτάρια πλευρώτους
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • Μαϊντανό
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  • Για να έχει την κατάλληλη ομοιομορφία στο ψήσιμο του το ψαρονέφρι πρέπει να το φιλτράρουμε σε μενταγιόν χτυπώντας το απαλά.
  • Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και το μπέικον.
  •  Αφού έχουμε αλατοπιπερώσει το κρέας ρίχνουμε λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτοντας και τσιγαρίζοντας το ψαρονέφρι.
  • Ύστερα βάζουμε τα πλευρώτους και το μπέικον σβήνοντας το φαγητό με κρασί.
  • Εφόσον το τηγάνι μας δεν έχει πια υγρά, βάζουμε τον μαϊντανό και την κρέμα γάλακτος.
  • Αν το επιθυμούμε, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι στο φαγητό. Περιμένουμε να δέσουν τα υλικά μας με την κρέμα γάλακτος και σερβίρουμε

Leave a comment

Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε κρέατα όλων των ειδών, Ελληνικής παραγωγής και πάντα άριστης ποιότητας. Επίσης αναλαμβάνουμε και τη διανομή νωπών κρεάτων σε όλη την Αττική.

© 2018. All Rights Reserved.