Σχετικά με Εμάς

Το εκλεκτό κρέας είναι η αγάπη και το πάθος μας. Αυτό το πάθος αποφασίσαμε πριν πάρα πολλά χρόνια να το κάνουμε επάγγελμα. Εδώ και τρείς γενεές, από το 1940, η οικογένεια Μουρούτη ασχολείται με την πώληση κρεάτων. Αν θέλετε να επωφελειθείτε από το πάθος μας, μπορείτε εύκολα να μας βρείτε στο κρεοπωλείο Θανάσης στο Καματερό Αττικής.

Το κρεοπωλείο μας λειτουργεί για πάνω από μια δεκαετία και φροντίζει να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα κρεάτων στον Έλληνα καταναλωτή. Η αγάπη και το πάθος για την δουλειά μας κληροδοτήθηκε σε εμας από τους προηγούμενες γενεές και εμείς φροντίζουμε να συνεχίσουμε και να εξελίξουμε αυτή την παράδοση.

Όσον αφορά καθαρά το εμπόριο κρεάτων, ασχολούμαστε με χοντρική και λιανική πώληση και είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε όλες σας τις ανάγκες. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά νωπών κρεάτων σε όλη την Αττική με τα ειδικά οχήματα-ψυγεία που διαθέτουμε. Έτσι είμαστε πάντα σε θέση να φέρουμε κοντά σας τα κρέατα που εσείς επιθυμείτε σε άριστη κατάσταση και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Όλα τα κρέατα που χρησιμοποιούμε είναι πάντα Ελληνικής παραγωγής και προέρχονται από πιστοποιημένους παραγωγούς. Επίσης όλες οι εγκαταστάσεις διαθέτουν Ευρωπαϊκή πιστοποίηση ISO.

Παράλληλα με το κρεοπωλείο μας λειτουργεί και η εξαιρετική ψησταριά μας στην οποία θα βρείτε πάντα πεντανόστιμα ψητά σούβλας όπως κοτόπουλο, αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, κεμπάπ και πολλά άλλα. Αναλαμβάνουμε την διανομή κρεάτων στις περιοχές Καματερό, Ίλιον, Πετρούπολη και Αγίους Αναργύρους. Επίσης είμαστε σε θέση να τροφοδοτήσουμε με ψητά κρεάτα σούβλας κάθε εκδήλωσή ή χώρο αναψυχής κατόπιν συνενόησης και παραγγελίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε κρέατα όλων των ειδών, Ελληνικής παραγωγής και πάντα άριστης ποιότητας. Επίσης αναλαμβάνουμε και τη διανομή νωπών κρεάτων σε όλη την Αττική.

© 2018. All Rights Reserved.